Word vriend

Vindt u dat Música Temprana met zijn bijzondere muziek, met zijn concerten, projecten en CD’s niet meer is weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap?

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 2

Word vriend!

Steun Música Temprana

De culturele sector hangt voor een groot deel af van vrijwilligerswerk en liefdadigheid. We maken ook veel kosten om het mogelijk te maken. U kunt ons op verschillende manieren steunen. Word vriend van Música Temprana en er gaat een deur voor u open. Meer weten? Lees verder.

Doneer 50 euro per jaar en ontvang

  • Voorrang bij het bestellen van kaarten voor concerten in eigen beheer
  • Uitnodigingen voor extra activiteiten zoals repetities.

Doneer 100 euro per jaar en ontvang

  • Vorige voordelen
  • Naamsvermelding, indien gewenst , bij concerten in eigen beheer
  • Een keer per jaar concertbezoek met twee personen voor de prijs van één
  • 25 Procent korting op aanschaf van CD’s via onze website.

Bij donaties van 500 euro of meer ontvangt u al bovenstaande voordelen en bespreken we met u individueel nog de mogelijkheid aanvullende voordelen.

U kunt ook besluiten tot een meerjarige periodieke schenking waartoe een standaard schriftelijke overeenkomst wordt afgesloten.

Omdat de Stichting Música Temprana is erkend als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is uw schenking voor 125 procent fiscaal aftrekbaar (tot een bepaald maximum). Voor een eenmalige gift zijn er enige begrenzingen, maar voor een periodieke gift zijn er geen fiscale beperkingen. Een schenking van een onderneming aan een culturele ANBI is voor 150 procent fiscaal aftrekbaar.

Voor meer informatie over fiscaal aftrekbare ANBI-schenkingen kunt u terecht op www.belastingdienst.nl of www.anbi.nl

Eenmalige gift

Scroll to top